Yukarıçulhalı Şehit Teğmen Nurettin Türkmen İlkokulu

Vizyon: Etkili ve güzel konuşabilen, bilimsel düşünebilen, bilgi üreten ve paylaşan,kendisine güveni olan, yeni bilgiler öğrenmeye istekli,takım çalışma anlayışına açık, milli ve manevi değerlere bağlı, ailesine karşı sorumlu, Atatürk ilke ve devrimlerine inanan öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Biz Yukarıçulhalı Şehit Nurettin Türkmen İlkokulu olarak; sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayışı ve gayreti içinde olan çalışanın ve hizmet alanın memnun olduğu lider ve yol gösteren, sorunlar ortaya çıkmadan tesbit edebilen, sorunları oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren, öğrenciye odaklı misyonu olan bir kurumdur.

Başarılar: 0

Saatler: 08:40 - 14:30
Isınma: Merkezi Sistem (Kalorifer)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 354 325 10 69

Belgegeçer -

WEB - https://yukariculhalisntio.meb.k12.tr

Adres - YUKARIÇULHALI KÖYÜ YUKARIÇULHALI KÜME EVLERİ ŞAHIT TEĞMEN NURETTIN TÜRKKAN IOKOKULU BLOK NO 29/1 AKDAĞMADENİ / YOZGAT

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 125 Km İlçe Merkezine 15 Km uzaklıktadır.